Esittely: Caro

img_461211 Mulle takut olivat alun perin lähinnä käytännöllinen ratkaisu. Hiukset oli muutenkin aina takussa ja muistan kun ala-asteella jotkut vanhemmat oppilaat haukkuivat mua takkutukaksi ja käskivät mennä kotiin harjaamaan hiukset. Muistelen kauhulla niitä joka-aamuisia sessioita, kun äiti lempeästi yrittää harjata mun hiuksia ja mä lähinnä kiljun.

Joskus viisitoistavuotiaana mitta sitten täyttyi ja annoin takkujen takkuilla. Koko pää ei ehtinyt pötköytyä, kun leikkasin taiteen vuoksi hiukset kokonaan pois. Tarkoitus oli antaa niiden kasvaa avoimeksi ja hulmuavaksi kiharapehkoksi taas.

Vaan toisin kävi! Heti kun pituutta alkoi tulla, alkoi myös vauvatakkuja syntyä ja sehän oli sitten menoa se. Pian tajusin, miten oivallinen itseilmaisun kanava hiukset on ja aloin kiinnittelemään päähän kaikenlaista sälää, jatkoja, väriä monen lankakerällisen edestä, kourakaupalla helmiä ja solminpa sekaan lusikan ja sytkärin joskus retkelle lähdettäessä. Ihan kätevää!

Värit on mun juttu ja se näkyy niin mun habituksessa, taiteessa kuin elinympäristössänikin. Elän vapaata taiteilijaelämää eli käytännössä arkeni on valokuvaamista, käsitöitä, kuvataidetta, ajatusprosesseja ja luonnossa liikkumista. Asun ihanien kämppisten kanssa lähellä kaupungin sykettä, mutta meren äärellä ja mut löytääkin usein rannalta mietiskelemästä. Oon aktiivinen kannanottaja ja jatkuva pyrkimykseni on vaikuttaa maailmaan lempeän määrätietoisesti.

Lempiasioitani ovat arkeni ihmeet kuten bussimatkat, aamuiset ihmiset ja soijakastike.

Nyt alan valon mukana heräillä pitkään jatkuneesta erakkovaiheestani ja pyrin seikkailuihin aina kun mahdollista!

Täällä tulen luultavasti kertomaan elämän pienisuurista ihmeistä, jakamaan oivalluksiani ja levittämään mahdollisimman paljon hyvää!

Lyhyesti

Caro eli parikymppinen luontoa, taidetta sekä nautintoja rakastava stadilaistaiteilija ja kapinallisen lempeä puuhastelija. Oon jatkuvasti etsimässä uusia tapoja pelastaa maailma ja samalla vasta opettelen pelastamaan myös itseni.

Pusuja!

instagram salamasielu

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published