Esittely: Henna

16998071_10155077547326880_5529518974288891169_n

Elämäni takkujen parissa alkoi kuitutakuista, kun olin saanut ensimmäisen ja tällä hetkellä ainoan tyttäreni 19-vuotiaana. Tilasin cyberista kuidut ja kaveri kiinnitti ne mun päähän. Muistan myös, kun nuorena näin musavideon jossa oli pojan klopilla takut ja siitä lähtien mä himoitsin takkuja. Mä jopa näin takkuja joka puolella. Ja ne oli vaan niin hienoja, mut en mä uskaltanut itse vuosiin uhrata tukkajumalille mun hiuksia.

Olin kuitenkin jo vuosia ollut se outo lintu. Äiti, jota arvosteltiin, koska olin eri näköinen kuin muut, olin nuori ja yksin.

Mä olin  värjännyt hiuksia jo vuosia, joten takkujen hankkiminen oli seuraava askel oman identiteetin löytämiseen. Kysyin ystävältäni, voisiko hän tehdä takut minulle ja hän suostui. Tällöin asuin vielä Helsingissä, kunnes muutin parin viikon päästä takkujen laitosta Tampereelle.

Joulukuussa tuli vuosi täyteen takkujen kanssa. Omani olivat jo kivasti tiivistyneet ja olin käynyt Tampereella Locksterilla takkuhuollossa pariin otteeseen. Pitkään haaveilin pitkästä takkutukasta, koska ikinä en ole omistanut pitkää hiuspehkoa ja Jenni sitten toteuttikin haaveeni Tammikuussa. Nyt kuukauden pitkän takkutukan kanssa eläneenä, voin sanoa tämän olevan jokapäiväinen seikkailu.

Kotoani lisäkseni löytyy tänä vuonna kymmenen vuotta täyttävä rakkauden lapsi (rakas tyttäreni), mieheni sekä mieheni lapset jotka käyvät luonamme pari kertaa kuukaudesta. Olen tälläinen omalaatuinen tyyppi, joka ei itseään luokittele mihinkään lokeroon. Harrastan malleilua vapaa-ajallani. Ja olen tälläinen oman elämän taiteilija luonne, piirrän, väritän ja maalaan, virkkaan ja kudon, leivon ja teen ruokaa. Minut löytää yleensä kotoa, koska nautin perheen seurasta enemmän kuin baareissa notkumisesta ja koska oon kotoisin maalta, myös luonto on lähellä mun sydäntä.

Tässä blogissa haluan ja pyrin jakamaan teille mun takkumatkaani/kuulumisia, ajatuksia, tunteita, rakkautta ja mun todella huonoa huumoriani. Mulla on myös jännittäviä uutisia kerrottavana ja uusia haasteita luvassa.

Lyhyesti 

Henna eli kohta kolmenkympin kriisissä elävä, malleilua harrastava äiti-ihminen, joka rakastaa ruokaa, ihmisiä, eläimiä ja meikkejä. Oman elämänsä stand-up koomikko.

Locksterin ikioma takkumalli <3

Takut since 12/2015

instagram misshenppa

 www.facebook.com/hennajyly

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published