Esittely: Loska

16487205_1810851055855226_8295817242920386582_o

Mä oon aina ollut sellainen ihminen, joka saa idean, aloittaa projektin ja jättää sen sitten kesken. Toki ADHD:lla on siihen vaikutus, mutta alan pikkuhiljaa uskoa, että tää on vain osa mua ja mun persoonaa.

Sitten tuli aloitettua tämä tämmöinen takutteluhomma.

Omat takut saivat alkunsa toukokuussa 2010, varsinaista syytä en oikeastaan edes muista. Takut halusin ja takut tein - nuorena ja hölmönä tosin aloitin jaottelematta, tupeeraten ja pyöritellen. Muistan luultavasti ikuisesti (tai ainakin vielä pitkän aikaa) äitipuoleni sanat:

"Älä käytä huovutusneulaa, kun sitten et saa enää tukkaa auki."

Olisinpa kuunnellut.

Nyt miltei seitsemän vuotta myöhemmin, kun neulalla silloin tuhotut osat takuista ovat jo aikoja sitten karisseet pois, väri vaihtunut ainakin miljoona tsiljoona kertaa, pidennyksiä laitettu ja poisteltu ja laitettu taas, alan vihdoin olla tyytyväinen tukkaani.

Muiden ihmisotusten hiusten takuttelu alkoi hieman oman pehkon sörssäämisen jälkeen.

Haparoiden, sen suurempia tutkimatta ja murehtimatta, kokeilemalla. Pikkuhiljaa oppien, välillä virheistä ja välillä onnistumisista.

Vuoden 2015 alussa oli 20-vuotias Loska (tällöin vielä toisella aliaksella kulkenut Jenni) hieman ehkä elämänsä käännekohdassa, tarpeeksi nuoruuden mokia katsellut omaa tarkoitustaan hakeva reppana.

Syntyi Lockster.

Nyt, vieläkin kovin nuorena, takkupehkoja tehtynä varmasti yli sata, parempi olo kuin koskaan. Vaikka tietty mä otan töitä liikaa. En mä osaa kieltäytyä, kun teen sitä mitä rakastan. Stressaan itseni pilalle mutta se ei haittaa, koska kerrankin tunnen olevani se, joka mun on aina kuulunut olla.

Tässä blogissa haluan jakaa teille kuulumisia, uutisia, kaikenlaista jännää uutta, ajatuksia, tunteita. Kaikkea mitä minä olen, me olemme, mitä Lockster edustaa.

Lyhyesti

Jenni, 1994, Pohjanmaalta Tampereelle muuttanut epähippi. Helposti ahdistuva, valokuvista viehättyvä lyhyenläntä koiranomistaja

Takut since 05/2010 instagram loskaposka

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published