Monenlaisia avautumisia

Ensimmäisenä on otettava huomioon varmaan kaikkien lemppariavautuminen - verkkokaupasta on taas takut tilattavissa, olkaa hyvät!

Kuitutakkuja saa nyt helpommin tilattua myös yksittäisinä, sillä verkkokauppapohjamme päätti vihdoin päivittyä nykyaikaan ja antaa tuotevaihtoehdoille erilliset hinnat. Hurraa! Ekstrapituutta kuituihin saa nyt myös huimaan 100cm asti!

Toisekseen tekisi hirveästi mieli hehkuttaa meidän tulevasta liiketilasta. Tarkoitus olisi saada puoti auki 4. toukokuuta. Noin viikon päästä saadaan alkaa maalailemaan seiniä, tekemään inventaariota ja pikkuhiljaa muuttamaan tavaroita paikan päälle.

Todella moni on kysellyt meiltä minne uusi tilamme tulee, mikä on konkreettinen osoite?

En halua paljastaa uutta paikkaa vielä, sillä näin kahden vuoden jälkeen muutamaa kokemusta rikkaampana minusta tuntuu, että jos julkistan uuden osoitteen tässä ja sanon että avaamme toukokuun neljäs, ensimmäinen asiakas on jo huomenna oven takana ihmettelemässä miksei pääse katselemaan takkukoruja.

Toivon myös että uuden tilan myötä ihmisten käytöstavat muuttuisivat hieman paremmaksi. Tuntuu, ettei sitä välttämättä osaa arvioida tilannetta, etenkin jos tietää tulevansa kerrostaloyksiöön, jossa siis olen viimeiset kaksi vuotta painanut duunia. Ehkä sitä kuvitellaan että no siellähän on sit oikein rento meininki. Ja toki onkin, mutta rajansa kuitenkin kaikella.

En halua, että kukaan henkilökohtaisesti loukkaantuu seuraavasta listasta, koska aikuisten oikeasti nämä eivät ole isoja asioita enkä muistele pahalla. Poikkeuksena näpistely - tästä seuraa välitön ulosheitto ja porttikielto.

Jokainen alla esitetyistä asioista on oikeasti tapahtunut eikä ole pelkästään teoreettinen skenaario.

Ei ole kovin miellyttävää jos:

 • Näpistelet
 • Tuot paikalle kannabista tai muita aineita. Älä luule, etten huomaa poltatko tauon aikana tupakkaa vai jointtia. Henkilökohtaisesti ei kiinnosta mitä poltat, mutta naapureita senkin edestä.
 • Tulet paikalle umpihumalassa
 • Et kerro etukäteen että otat henkiseksi tueksi koko sukusi ja kolme kaveria. Meillä on rajallisesti istumapaikkoja eikä juurikaan tekemistä ylimääräisille ihmisille. Yksi ihminen riittää hyvin.
 • Hipelöit/kaverisi hipelöi koko ajan tukkaasi, kun yritän työstää sitä.
 • Kaverisi hipelöi minun tukkaani, kun yritän työskennellä.
 • Kaikista istumapaikkatarjouksista huolimatta päätät istua ainoalle paikalle asunnossani, jonne en suvaitsisi vieraiden ihmisten menevän, eli sänkyyni. Vaikka kämppäni toimii työpaikkana, se on myös oma kotikoloni ja sängystä en tingi. Enää liiketilassa tämä ei onneksi ole ongelma.
 • Pääsi pyörii kuin puolukka sanonko missä, kun yritän työskennellä. On ihan OK liikkua ja vaihdella asentoa, mutta jos pääsi kääntyy 90° sekunnin välein, on aika mahdoton tehdä mitään.
 • Otat muksusi mukaan varoittamatta. Saa toki tuoda lapsen, mutta mukava ja hiljainen muutaman tunnin istuminen tekee varmasti kaikille hyvää kiireen keskellä :)
 • Otat koirasi mukaan reissuun ja jätät sen kuudeksi tunniksi autoon, etenkin pakkasilla tai kuumana kesäpäivänä. Jos koira on pakko ottaa mukaan, tuo se rohkeasti sisälle, Mörkön saa kyllä pois tieltä.
 • Snäppäilet/kuvaat itseäsi koko ajan niin, että minä ja mun duunikaksari näytään taustalla. Saa ottaa kuvia ja mielelläni nappaan puolestasi prosessikuvan takaapäin, mutta jätetään mun naama piiloon, kiitos :)

Suuret pahoittelut, jos joku tästä nyt ottaa itseensä, mutta tässä kohtaa on pakko tuoda nämä asiat esille. Molemmille varmasti mukavampi kokemus, kun otetaan huomioon kaikkien toiveet ja fiilikset! Ja kuten sanoin aiemmin, jos tunnistat itsesi jostain kohdasta, ihan turha ottaa asiasta liikaa ressiä. Ihmisiä me kaikki kuitenkin ollaan, eikä sitä nyt uudessa paikassa ja mahdollisesti jännässä tilanteessa osaa ajatella juuri noita asioita.

Meilläkin on parantamisen varaa - lupaamme, että uusi tilamme on siistimpi ja paremmassa järjestyksessä kuin tämä koirankarvojen valtaama kaaosyksiö! Olette hyvin kyllä sietäneet tätä vallattomuutta joka on kotini. Kiitos siis kaikille asiakkaillemme <3

Tässä tämäkertainen postaus, enempää vuodatettavaa ei juuri nyt ole. Minkälaista sisältöä haluaisitte eniten lukea?

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published