Pastellia ja hunajaa

IMG_9026[1] copy

Hei taas muruset!

Hunajanvaaleasta on nopeasti tullut suosituin aitohiusväri verkkokaupassa. Eikä mikään ihme, väri on jo itsessään todella kaunis ja sopii hyvin shokkivärien ja maantienruskean pohjasävyksi värjättäessä.

Meillä on muutama isompi tilaus hunajanvaaleaa nyt duunauksessa, joihin meneekin kaikki materiaalit (ette uskokaan, kuinka paljon tukkaa menee L-paksuisiin takkuihin!) ja siispä menee hetki että saadaan viimeiset viisi tilausta tammikuulta pois alta.

Tukkaa on tulossa kuitenkin kovaa vauhtia lisää, eli viimeistään huhtikuun puolessavälissä tulisi kaikilla kyseisillä tilaajilla olla takkuset näpeissä tai päässä :)

Tämän jälkeen päästäänkin onneksi meidän helmikuun tauon ansiosta hyppäämään 30 päivää eteenpäin tilauksissa, eli jono on noin 4-6 viikkoa, josta koitetaan vielä nopeuttaa duunailua entisestään.

Iltamyöhään on hyvä silloin tällöin tehdä myös vapaampia projekteja kuin valmiiksi tilattuja takkuja, jottei aivan mielenterveys mene puurtaessa. Viimeisin sivuväsäily on suhteellisen söpö paketti - pastelliliukuvärjättyjä luonnonvalkoisia kuituja :)

17670837_1836454609961537_298139859_o

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published