Suuren paljastuksen aika 

Tänään on hyvä päivä. Viime vuonna samaan aikaan juhlittiin Locksterin ensimmäisiä syntymäpäiviä Vastavirran yläkerrassa, ja vaikka tänä vuonna ei suuria pippaloita olekaan luvassa, on silti aihetta hymyyn.

2 vuotta omistautumista, intohimoa, uhrauksia ja ihania kohtaamisia!

Siispä tänään on täydellinen päivä paljastaa suuri salaisuutemme, jota jaksoimme varmistumisen jälkeen pantata vallan hurjan monta päivää.

1. toukokuuta alkaen Lockster toimii uusissa tiloissa. Ihan oikeissa tiloissa.

Ensi viikolla olisi tarkoitus allekirjoittaa liiketilan vuokrasopimus ja alkaa suunnittelemaan sen sommittelua. Kaupalla teemme asiakastyöt ja sinne voi helposti tulla selailemaan koru- ja takkuvalikoimaa.

Haluamme myös antaa Tamperelaisille käsityöläisille mahdollisuuden tuoda omia tuotteitaan esiin, joten jos teet itse vaatteita/koruja, tässä saattaa olla elämäsi mahdollisuus! Jos tunnet jonkun joka saattaisi yhteistyöstä kiinnostua, kannattaa ehdottomasti vinkata hänelle!

Tässä pari vuotta kun on tullut työskenneltyä kotonaan, on fiilis aika huikea. Pienessä yksiössä tuntuu helposti että työpäivä on loputon - kotini on enemmän Locksterin kuin omani.

Muuttoon liittyy toki myös huonojakin uutisia, sillä emme voi enää tarjota Netflixiä asiakkaillemme takutuksen ajaksi, mutta uskon että selviämme kaikki hengissä tästä menetyksestä.

Jännittää!

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

x