Tilan tilavuus ja avajaisten avaruus

IMG_20170426_160744

Viimeinen viikko on ollut hurjaa remonttimyllerrystä Locksterin uudessa tukikohdassa. On maalattu, ruuvattu, tehty noin sata reissua Bauhausiin, vahattu, unohdettu hyvä ilmanvaihto sekä juotu ainakin muutama siideri. Mutta mitätön on muutaman aivosolun hinta siihen nähden, että kohta on oma kauppa!

Uuden tilan myötä tulee taas hitusen muutoksia: Ajanvarausta ei saa tehtyä enää tietylle henkilölle, vaan varaus tulee jommallekummalle meistä ja työn tekee se, kumpi ehtii tai haluaa.

Toinen uudistus on loogisesti aukioloajat. Kotona työskennellessä sellaisia ei juuri tarvinnut, koska paikalla oli lähes koko ajan eikä meille eksynyt ns. muuten vain -asiakkaita juuri koskaan. (Lukuunottamatta kolmea saksalaista tyttöä, jotka hämmensivät meitä ilmestymällä oven taakse kerran)

Liikkeen ovet ovat kaikille auki tiistaista perjantaihin klo 12-18.

Tällöin olemme aina paikalla, oli meillä ajanvarauksia tai ei. Teemme kuitenkin töitä ainakin toistaiseksi myös myöhemmin iltaan sekä lauantaisin tarpeen mukaan.

Kanta-asiakaskorttejakin on tilattu ja niiden pitäisi saapua avajaisiin mennessä :) Nyt aion jatkaa korulaatikoiden vahausta sekä muita viime hetken valmisteluja, jotta olemme mahdollisimman valmiina avajaisia varten 4.5!

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published