Ajanvaraus

Ajanvaraus on sitova ja asiakas on velvollinen noudattamaan varaus- ja peruutusehtoja ajan varatessaan. Kunnioitathan yrittäjän henkilökohtaista aikaa.

Alle 24h sisään siirretyistä, peruutetuista ja kokonaan peruuttamattomista ajoista veloitamme 50% varatun palvelun hinnasta.

Huomioithan, että mikäli myöhästyt enemmän kuin 15 minuuttia, saatamme joutua siirtämään tai peruuttamaan aikasi, jolloin laskutamme 50% varatun palvelun hinnasta.

 Tarkistathan sähköpostisi roskapostikansion mikäli varausvahvistusviestiä ei kuulu!


Studio on auki ajanvarausten puitteissa pääsääntöisesti ti-pe klo 10-16.
Heinäkuusta 2024 alkaen ajanvarausten puitteissa parittomilla viikoilla ma-la klo 10-18.

Maksutapoina käy käteinen, kortti ja Mobilepay.

HUOM! Ajat eri töille ovat viitteellisiä.
Konsultointi on aina suositeltavaa ennen ajanvarausta sekä custom-tuotteiden tilaamista, mikäli epäröit eri vaihtoehtojen välillä. Konsultointi voidaan tehdä sähköpostitse tai voit varata konsultointiajan paikan päälle alta.

Voit varata ajan viimeistään 24 tuntia aikaisemmin. Kalenteria availlaan kolmisen kuukautta eteenpäin aina edellisten aikojen täyttyessä. Ajanvaraukset tätä pidemmälle sähköpostitse.
Huomaathan, että jonoa saattaa olla aika-ajoin paljonkin, jolloin kalenteri saattaa näyttää pelkkää harmaata. Selaa kuitenkin rauhassa eteenpäin, niin löydät varmasti itsellesi sopivan päivän.

Materiaalikulut eivät sisälly hintoihin. Katso tilausohjeet ja laske hinta materiaaleille info-sivuilta.

Mikäli et löydä kalenterista sopivaa aikaa, voit lähettää sähköpostia
jessica@marrasdreads.com

⚠️ Lauantaiajoista veloitetaan +10€/h ⚠️